Årets viktigaste digitala event för redovisningskonsulter

Du som redovisningskonsult har aldrig varit viktigare för dina kunder än nu!

camp.cloud

CloudLunch – mötesplatsen för redovisningskonsulter som de två sista åren har besökt 21 städer och lockat fler än 700 redovisningskonsulter. Nu är det dags att ta konceptet till nya höjder. I år är nämligen lunchen flyttad till molnet, där du får ett 90 minuters digitalt event med ett fullspäckat program.

Tillsammans med vår trogna samarbetspartner, Revisionsvärlden, kan vi stolt presentera talare från branschens ledande organisationer som bland annat FAR och Srf konsulterna. Se fram emot ett event med allt från kunskapsdelning och inspiration till hur du som redovisningskonsult effektivt kan hjälpa dina kunder och skapa mer aktivitet nu än någon gång tidigare.

Agenda: 27:e augusti09.00 → 10.30

Eventet är gratis, anmäl dig idag!

  • NÄr
    27: augusti 2020
  • Tid
    09.00 - 10.30
  • Var
    online på camp.cloud

Begränsat antal platser *

Tack för din anmälan för CAMP.CLOUD 27:e augusti! Du kommer att motta en bekräftelsemail via e-post inom en timme.
Oops! Någor gick fel när du fyllde i formuläret. Vänligen prova igen.

CloudLunch rivstartar med CAMP.CLOUD. I år presenterar vi ett nytt helårs koncept där du kan hämta och dela kunskap med branschkollegor, inte bara i din stad, utan från Sveriges alla hörn. Vi rivstartar det nya konceptet med ett digitalt event torsdag den 27:e augusti, med högaktuella teman för dig i redovisningsbranschen. Därefter kan du se fram emot webinarer, nyhetsbrev, seminarier och naturligtvis större fysiska events – allt du behöver för att hjälpa dina kunder och möta morgondagens utmaningar!

Va först med att få information om kommande event, webinarer och seminarier. Du kommer också att få exklusivt innehåll relaterat till branschtrender och nyheter.

Tack för visat intresse för CAMP.CLOUD konceptet! Du är nu registrerad för vårt månatliga nyhetsbrev.
Oops! Någor gick fel när du fyllde i formuläret. Vänligen prova igen.